Аватар.Легенда об Аанге

Объявление

Друзья форума:

Для гостей:

Привет дорогие мои участники или гости !! Очень рада увидеть Вас на своей ролевой игре по мультфильму «Аватар. Легенда об Аанге « Для некоторых ролевая игра уже закончилась и они больше не посещают нас , но остались и те люди которые время от времени приходят сюда . Очень им признательна ! Но лично для меня ролевая игра ещё не кончилась и было бы не плохо её продолжать . Дорогие мои гости , не проходите мимо , регистрируйтесь будет весело!)
P.S. Некоторые разделы могут быть закрыты от гостей!

Если не хотите регестрироваться , но нужно вставить рекламу , то Логин: Реклама Пароль: 1111

Администрация:

Главный администатор: Азула

Администраторы: Аанг , Тай Ли , Катара , Тоф

Модераторы: Урса , Юи , Aang 2 , Л@йла
Объявление:

Большая просьба от Администрации: не оскорблять других пользователей, слушаться обсолютно всех администраторов и что б каждый зашедший зарегился!!))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Аватар.Легенда об Аанге » Общалка » Общалка 3

Общалка 3

Сообщений 361 страница 390 из 715

361

ПРивет

362

Азула
насчёт телефона - ты права, у моей мамы был такой  шестой
а у папы щас сони эриксон рэзервай 3, но он скоро менять будет
у меня щас тоже нокиа только n95 , он приколь ный, вот картинка

363

N95 - супер телефон - мне нравитса
Sony Erickson K910 - клас, у мого друга такой. Там 5 мегапиксельная камера, и ещё дофига функций. :rolleyes:  :cool:

364

N95 - супер телефон - мне нравитса

ПОДДЕРЖИВАЮ!! :friends:
у меня там стока всего, игры, картинки, мелодии, и прикол, он ещё  ниразу не глючил! :yes:

365

у меня карта памяти в телефоне стоит 2 гига.Музыки,игр,картинок,и всего прочего дофига и не разу не глючал.

366

а у меня 1 гиг :(  :sorry:  :fie:

367

Наташа
Классный моб :yes:

368

http://market.yandex.ru/model.xml?hid=9 … p;clid=502   -вот мой телефон

369

Азула
я знаю, оч прикольный
Хару
ща посмотрим

370

привет Лина

371

Азула написал(а):

вообще телефон очень даже ничего , такой женственный

ты уж не обижайся, но мобильник действительно тётке бы больше подошёл

372

Мне пофигу что он женский.Главное что есть.Я ждал его 3 года с того времени когда свой разбил играя им футбол.

373

Хару написал(а):

Я ждал его 3 года

ни хуя себе, я каждые пол-года меняю

Хару написал(а):

играя им футбол

пизда :yes:

374

да нет.Играл я мобильником а не пиздой

375

Хару написал(а):

да нет.Играл я мобильником а не пиздой

:lol:

376

Азула
дуй в чат

377

:D

378

расскажи ещё что то про свой телефон

379

Наташа
ПРивет !

380

Азула
прива

381

Раскажука я про свой телефон - уменя Nokia 6151:
Основні характеристики
Камера 1,3 мегапікселі з 4-кратним цифровим зумом і горизонтальною орієнтацією кадрів
Висока якість звуку
Зручна клавіатура з великими клавішами
Чіткий та зручний для читання тексту дисплей, що відображає до 262 144 кольорів
Робота в мережах трьох діапазонів GSM (GSM/EDGE 900/1800/1900) та широкосмугових мережах 3G (WCDMA 2100)
Підтримка карт пам'яті microSD з можливістю гарячої заміни
Музичний програвач та FM-радіо
Портативна рація Push-to-Talk
Робочий діапазон
Робота в мережах WCDMA 2100 та трьох діапазонах GSM на п'яти континентах (GSM/EDGE 900/1800/1900)
Автоматичне перемикання діапазонів
Габарити
Вага: 98 г
Розмір: 108×47×19 мм, 88 см3
Дисплей та інтерфейс користувача
Чіткий та зручний для читання тексту дисплей, що забезпечує відображення до 262 144 кольорів, 128×160 пікселів (робоча площа — 28,91×35,48 мм)
Зручна велика клавіатура з п'ятипозиційною клавішею навігації, двома програмованими клавішами (може налаштувати користувач)
Окрема клавіша для роботи з камерою, бокові клавіші регулювання гучності для керування збільшенням
Легкий доступ до основних функції (виклик, камера, робота з повідомленнями, контакти, календар)
Клавіша Push-to-Talk
Функції допомоги
Режим «У літаку»
Робота із зображеннями
Камера 1,3 мегапікселі з 4-кратним цифровим зумом і горизонтальною орієнтацією кадрів (розподільна здатність 1280×960 пікселів)
Зручна горизонтальна орієнтація камери з видошукачем на весь дисплей
Друк фотографій на сумісних принтерах безпосередньо з телефону
Перенесення фотографій з карти пам'яті microSD телефону на комп'ютері за допомогою USB-кабелю або через бездротове з'єднання Bluetooth
Потокове відео та запис відео у форматі QCIF з високою якістю звуку
Відтворення та потокова передача у форматі 3GPP H.263, відтворення відео у форматі MPEG4
Робота з повідомленнями
Повна підтримка надсилання та одержання MMS-повідомлень, зокрема відео, фото та музики
надсилання та одержання повідомлень, до яких входить текст, аудіокліпи, зображення та відеоролики, з іншими сумісними пристроями (максимальний обсяг повідомлення до 300 КБ)
OMA MMS 1.2, MMS Conformance 3.0, AMR та SMIL
Функція аудіоповідомлень Nokia Xpress: можливість записати власне голосове повідомлення та надіслати його на сумісний пристрій
Миттєві повідомлення та списки контактів, що підтримує функцію "Присутність": можливість перш ніж телефонувати перевірити, чи у зоні досяжності ваш абонент
Робота з текстовими повідомленнями: підтримка об'єднаних SMS, малюнків у повідомленнях, списку розсилань SMS
Інтелектуальне введення тексту: підтримка всіх основних мов країн Європи, Близького Сходу та Африки, а також Азійсько-Тихоокеанський регіону
Музика
Музичний програвач підтримує формати MP3, M4A та формати типу eAAC+
Стерео FM-радіо з підтримкою Visual Radio (за наявності таких радіостанцій у регіоні)
Функції пам'яті
До 30 МБ вбудованої пам'яті для потреб користувача, що дає можливість зберігати дані, зокрема галерею
Карти пам'яті формату MicroSD для зберігання зображень та музики: підтримка карт microSD обсягом до 2 ГБ, які можна придбати окремо
Функції гарячої заміни: можливість замінити карту пам'яті без підключення телефону
Програми
Java™ MIDP 2.0 із завантаженням через стільникову мережу Java-програм та ігор
FOTA: оновлення прошивки через стільникову мережу
Встановлені ігри (лише для Європи, Африки та Близького Сходу): Golf Tour 3D, Rally 3D, Snake III, Soccer
Встановлені програми (лише для Європи) ??
У меня карта на 2Gb SanDisk - глючит капитально, а вот 1Gb фирми Transcend совсем нет!!! :dance:

382

Азула
:rofl:  :rofl: Ето у тебя типа отличительний знак - в слове Привет "Р" писать большую, или у тебя клавиатура домелавова периода????????? :rofl:  :rofl:

383

Да нет просто так получается

384

Азула
:rofl: Ха-ха, понятно :lol:

385

ты нечего не понимаешь.Это так можно что-бы клава заидала!!! :rolleyes:  :lol:  :D

386

Хару
Мне все равно, у меня ощущение, что Азула пользиватса клавой не может :rofl:

387

Это кто ещё пользоватся не умеет?

388

Хару
Вот тебе расписание на понедельник :
1. Физкультура
2.Истрория
3.Алгебра
4.Анг.яз